Massage för onda axlar

Ont i rygg och axlar har jag ganska ofta. Antar att det är

för att jag har ett kontorsjobb och sitter stilla i stort sett samma ställning

hela dagarna. Så då är det inte så konstigt att man blir lite stel i musklerna

och att man inte riktigt lyckas bli fri från det. Finns dock behandlingar som

man kan göra mot det, exempelvis massage vilket går att få via exempelvis de på Massagemagasinet och om man då bara går dit så går det ofta att boka in ett besök direkt. Eller ja, det har hänt för mig men kanske är det för att jag bara jobbar 80% och därför slutar väldigt mycket tidigare än vad andra gör om dagarna och då behöver det intealls vara samma stora grej av det. Då kan det faktiskt vara ganska förståeligt istället.

Tycker personligen att det är ett ganska bra alternativ att

gå på behandlingar i massage och tycker att det ger mycket också. Vet att jag

kan komma och få ut det absolut mesta av det, antingen blir det något bra ellerså blir de det inte alls och är det inget bra så tycker jag inte att du ska

behöva känna någon stress över det utan då så kan det förhoppningsvis ändå

fungera ganska bra på ett sätt som ka ge dig någonting bra.

Just vad gäller behandlingar inom massage finner jag

definitivt en sanning i att du ska kunna vända dig till Massagemagasinet,

för jag går som sagt dit på regelbundna behandlingar inom massage och tyckeratt det fungerar hur bra som helst. Är verkligen effektivt också och jag får såmycket mindre ont i kroppen och stelheten som jag känner i kroppen.

Du gillar kanske också...